Meillä on pienmuotoinen kasvatustoiminta Porvoon maaseudulla n. 12 km. keskustasta. Tavoitteenamme on kasvattaa terveitä ja luottavaisia perheenjäseniä, jotka omaavat kultaisennoutajan rodunomaisen luonteen ja ulkonäön.

Koirat ovat aina olleet osa meidän elämää. Lisbethin kiinnostus eläimiin, etenkin koiriin, alkoi jo hänen lapsuudessaan. Hänen ensimmäinen koira oli saksanpaimenkoira nimeltä Essi. Pentu tuli hänelle vuonna 1972 ja siitä asti perheessämme on aina ollut koiria.
Olemme antaneet uuden kodin monelle huonosti kohdellulle tai kotinsa menettäneelle koiralle ja kissalle. Vuonna 1993, ihana kultainennoutaja Stella tuli taloon. Me rakastuimme tähän uskomattoman kauniiseen ja älykkääseen rotuun, sekä sen monipuolisuuteen eri harrastuksiin. Saimme viettää 15 ikimuistoista vuotta Stellan kanssa. Ei ollut epäilystäkään, että meidän seuraavakin koiramme olisi kultainennoutaja. Vuonna 2010, Lisbeth suoritti kasvattajakurssin ja noin kaksi vuotta myöhemmin syntyi meidän ensimmäinen pentueemme.

Tia-Maria on alusta pitäen ollut mukana ja seurannut kennelitoimintaa. Vuonna 2013, myös hän suoritti kasvattajakurssin ja liittyi mukaan kasvattamaan tulevia pentueitamme. Tia-Marian perheeseen kuuluvat eläinten lisäksi, hänen miehensä Toni ja pojat Luka ja Milo.

Haluamme kasvattajina taata tuleville pentueillemme mahdollisimman hyvä ja turvallinen elämä. Ennen luovutusikää luomme pennuille mahdollisimman paljon erilaisia virikkeitä, jotta saisimme pennuista tasapainoisia ja hyväluonteisia. Harrastamme koiriemme kanssa mm. näyttelyitä, agilitya, rallitokoa sekä kaverikoiratoimintaa. Olemme Suomen Kennelliiton, Golden Ring ry, Pääkaupunkiseudun Kultaiset ry sekä Suomen Eläinsuojeluliiton jäseniä.

 

Otathan rohkeasti yhteyttä jos sinulla on kysyttävää meistä tai kenneltoiminnastamme!

Tag gärna kontakt också på svenska, om du vill veta mer om oss eller vår kennelverksamhet!

 

– Lisbeth ja Tia-Maria –